
Riddle Collections
admin
7:26 am - October 3, 2025
🔹 Funny Riddles (1–25)
1. Why did the math book look sad?
Answer: Because it had too many problems
2. Why is six afraid of seven?
Answer: Because seven eight nine
3. What is brown, sticky, and found in the forest?
Answer: A Stick
4. What do you call cheese that isn’t yours?
Answer: Nacho Cheese
5. What has four wheels and flies?
Answer: A Garbage Truck
6. What is a vampire’s favorite fruit?
Answer: A Blood Orange
7. Why did the golfer bring an extra pair of pants?
Answer: In case he got a hole in one
8. What do you call a bear with no teeth?
Answer: A Gummy Bear
9. Why did the student eat his homework?
Answer: Because the teacher said it was a piece of cake
10. What has ears but can’t hear?
Answer: A Cornfield
11. Why did the computer go to the doctor?
Answer: It caught a virus
12. What do you call a funny mountain?
Answer: Hill-arious
13. Why can’t your nose be 12 inches long?
Answer: Because then it would be a foot
14. What room can you not enter?
Answer: A Mushroom
15. Why did the chicken cross the playground?
Answer: To get to the other slide
16. What type of bow can’t be tied?
Answer: A Rainbow
17. Why was the belt arrested?
Answer: For holding up pants
18. What kind of tree fits in your hand?
Answer: A Palm Tree
19. Why do bees have sticky hair?
Answer: Because they use honeycombs
20. What gets wetter the more it dries?
Answer: A Towel
21. Why did the tomato blush?
Answer: Because it saw the salad dressing
22. Why can’t you trust stairs?
Answer: They’re always up to something
23. What building has the most stories?
Answer: A Library
24. What kind of band never plays music?
Answer: A Rubber Band
25. Why are ghosts bad liars?
Answer: Because you can see right through them
🔹 More Funny Riddles (26–50)
26. Why don’t scientists trust atoms?
Answer: Because they make up everything
27. What do you get when you cross a snowman and a vampire?
Answer: Frostbite
28. What did one wall say to the other wall?
Answer: I’ll meet you at the corner
29. Why was the broom late?
Answer: It swept in
30. What kind of shoes do ninjas wear?
Answer: Sneakers
31. Why was the math teacher suspicious?
Answer: Because something didn’t add up
32. What’s orange and sounds like a parrot?
Answer: A Carrot
33. Why don’t oysters share their pearls?
Answer: Because they’re shellfish
34. What did the big flower say to the little flower?
Answer: Hey bud!
35. Why did the scarecrow win an award?
Answer: Because he was outstanding in his field
36. What is always on the ground but never dirty?
Answer: A Shadow
37. What kind of room has no doors or windows?
Answer: A Mushroom
38. Why did the bicycle fall over?
Answer: It was two-tired
39. Why don’t skeletons fight each other?
Answer: They don’t have the guts
40. What kind of key opens a banana?
Answer: A Monkey
41. What can you catch but not throw?
Answer: A Cold
42. Why was the stadium so hot?
Answer: Because all the fans left
43. Why was the computer cold?
Answer: Because it left its Windows open
44. What did one plate say to the other plate?
Answer: Lunch is on me
45. Why was Cinderella so bad at soccer?
Answer: She kept running away from the ball
46. What has four wheels and goes “Oink Oink”?
Answer: A Pig driving a car
47. Why did the cow go to space?
Answer: To see the moooon
48. Why do seagulls fly over the sea?
Answer: Because if they flew over the bay, they’d be bagels
49. What kind of button can’t be unbuttoned?
Answer: A Belly Button
50. Why did the cookie go to the hospital?
Answer: It felt crumby
🔹 Even More Funny Riddles (51–75)
51. Why did the kid bring a ladder to school?
Answer: To go to high school
52. What runs but never walks?
Answer: Water
53. What kind of dog loves to take a bath?
Answer: A Shampoo-dle
54. Why can’t you give Elsa a balloon?
Answer: Because she’ll let it go
55. What kind of lion never roars?
Answer: A Dandelion
56. Why don’t eggs tell jokes?
Answer: They’d crack each other up
57. Why did the banana go to the doctor?
Answer: It wasn’t peeling well
58. Why did the man run around his bed?
Answer: To catch up on his sleep
59. What kind of music do mummies listen to?
Answer: Wrap music
60. Why can’t your hand be 12 inches long?
Answer: Because then it would be a foot
61. Why don’t fish play basketball?
Answer: They’re afraid of the net
62. What do you call a sleeping bull?
Answer: A Bulldozer
63. What did the left eye say to the right eye?
Answer: Between you and me, something smells
64. Why did the picture go to jail?
Answer: Because it was framed
65. What did one ocean say to the other ocean?
Answer: Nothing, they just waved
66. Why are frogs so happy?
Answer: Because they eat whatever bugs them
67. What kind of shoes do bananas wear?
Answer: Slippers
68. Why did the teacher wear sunglasses to school?
Answer: Because her students were so bright
69. What do you call a dinosaur with bad vision?
Answer: A Do-you-think-he-saurus
70. Why can’t you play hide-and-seek with mountains?
Answer: Because they always peak
71. What type of fish loves playing piano?
Answer: A Tuna
72. What’s a skeleton’s favorite instrument?
Answer: The Trom-bone
73. Why do birds fly south in winter?
Answer: Because it’s too far to walk
74. What do you call a sleeping dinosaur?
Answer: A Dino-snore
75. Why did the boy eat his flashlight?
Answer: Because he wanted a light snack
🔹 Hilarious Riddles (76–100)
76. Why did the man throw his clock out the window?
Answer: He wanted to see time fly
77. Why was the math book nervous?
Answer: Because it had too many problems
78. What kind of tree loves to give hugs?
Answer: A Hug Tree
79. Why was the broom so tired?
Answer: It was always sweeping
80. Why do cows wear bells?
Answer: Because their horns don’t work
81. Why are fish so smart?
Answer: Because they live in schools
82. Why can’t a leopard hide?
Answer: Because it’s always spotted
83. Why did the man put his money in the blender?
Answer: He wanted to make liquid assets
84. Why don’t elephants use computers?
Answer: They’re afraid of the mouse
85. Why did the kid bring a pencil to bed?
Answer: To draw the curtains
86. Why can’t a nose be 12 inches long?
Answer: Because then it would be a foot
87. What has hands but can’t clap?
Answer: A Clock
88. Why did the cow sit on the guitar?
Answer: Because it wanted to make moo-sic
89. What did one snowman say to the other snowman?
Answer: Do you smell carrots?
90. Why did the banana go out with the prune?
Answer: Because it couldn’t find a date
91. Why don’t basketball players go on vacation?
Answer: They’d get called for traveling
92. Why was the fish blushing?
Answer: Because it saw the ocean’s bottom
93. What is a pirate’s favorite letter?
Answer: R (but they really love the C)
94. Why did the barber win the race?
Answer: Because he knew all the shortcuts
95. Why did the cat go to medical school?
Answer: To become a purr-amedic
96. Why did the orange stop rolling down the hill?
Answer: Because it ran out of juice
97. What has a head and a tail but no body?
Answer: A Coin
98. Why don’t seagulls fly over the desert?
Answer: Because they’d be called bagels
99. Why was the calendar so popular?
Answer: Because it had a lot of dates
100. Why did the pencil get a bad grade?
Answer: Because it was pointless
Popular Post
Recent Post
100 Classic Riddles with Answers – Fun Brain Teasers for All Ages
views
100 Funny Dirty Riddles for Kids – Silly Messy Brain Teasers
views
100 Fun Christmas Riddles for Kids – Easy Holiday Brain Teasers
views
100 Top Rated Riddles– Best One Line Brain Teasers
views
100 Jokes and Riddles with Answers — Funny Brain Teasers for Everyone
views
Subcribe
Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit, sed tempor.
0 Comments