
Riddles for Everyone
admin
9:49 am - October 6, 2025
1. Why did the teddy bear say no to dessert?
Answer: Because he was already stuffed!
2. What has hands but can’t clap?
Answer: A clock.
3. What room do ghosts avoid?
Answer: The living room!
4. Why did the student eat his homework?
Answer: Because the teacher said it was a piece of cake!
5. What do you call cheese that isn’t yours?
Answer: Nacho cheese!
6. Why did the banana go to the doctor?
Answer: Because it wasn’t peeling well!
7. What kind of tree fits in your hand?
Answer: A palm tree!
8. What did one wall say to the other wall?
Answer: “I’ll meet you at the corner!”
9. What do you call a bear with no teeth?
Answer: A gummy bear!
10. Why can’t your nose be 12 inches long?
Answer: Because then it would be a foot!
11. What did the big flower say to the little flower?
Answer: “Hi, bud!”
12. What kind of key opens a banana?
Answer: A monkey!
13. What’s brown, sticky, and funny?
Answer: A stick!
14. What has ears but cannot hear?
Answer: A cornfield.
15. Why did the golfer bring two pairs of pants?
Answer: In case he got a hole in one!
16. What do you call a sleeping bull?
Answer: A bulldozer!
17. What’s orange and sounds like a parrot?
Answer: A carrot!
18. Why did the math book look sad?
Answer: Because it had too many problems!
19. What did one plate say to the other?
Answer: “Lunch is on me!”
20. Why did the scarecrow win an award?
Answer: Because he was outstanding in his field!
21. What’s a skeleton’s least favorite room?
Answer: The living room.
22. Why did the bicycle fall over?
Answer: It was two-tired!
23. What did the ocean say to the beach?
Answer: Nothing — it just waved!
24. What do you call a dinosaur with bad eyesight?
Answer: A Do-you-think-he-saurus!
25. What do you call fake spaghetti?
Answer: An impasta!
26. Why did the cookie go to the hospital?
Answer: Because it felt crummy!
27. What is fast, loud, and crunchy?
Answer: A rocket chip!
28. What building has the most stories?
Answer: The library.
29. Why did the kid bring a ladder to school?
Answer: He wanted to go to high school!
30. Why can’t Elsa have a balloon?
Answer: Because she’ll let it go!
31. What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck.
32. Why did the chicken go to the séance?
Answer: To talk to the other side!
33. What did one volcano say to the other?
Answer: “I lava you!”
34. Why can’t a pony sing?
Answer: Because it’s a little hoarse!
35. Why did the student eat his pencil?
Answer: He wanted to draw attention!
36. What’s a pirate’s favorite letter?
Answer: You’d think it’s R, but it’s the C!
37. What do you call a fish with no eyes?
Answer: Fsh!
38. Why are ghosts bad liars?
Answer: Because they’re too transparent!
39. What kind of bow can’t be tied?
Answer: A rainbow!
40. What’s a witch’s favorite school subject?
Answer: Spelling!
41. What did the big tomato say to the little tomato?
Answer: “Ketchup!”
42. Why can’t your hand be 12 inches long?
Answer: Because then it would be a foot!
43. What’s black and white and read all over?
Answer: A newspaper!
44. What did one pencil say to the other pencil?
Answer: “You’re looking sharp!”
45. What’s brown, furry, and wears sunglasses?
Answer: A cool bear!
46. Why did the music teacher go to jail?
Answer: Because she got caught with the wrong notes!
47. What has one head, one foot, and four legs?
Answer: A bed.
48. What do you call a dinosaur that’s sleeping?
Answer: A dino-snore!
49. Why did the picture go to jail?
Answer: Because it was framed!
50. Why don’t elephants use computers?
Answer: They’re afraid of the mouse!
51. Why did the tomato turn red?
Answer: Because it saw the salad dressing!
52. What do you call a bear that’s stuck in the rain?
Answer: A drizzly bear!
53. Why did the golfer bring an extra shirt?
Answer: In case he got a hole in one!
54. Why was the math book unhappy?
Answer: It had too many problems.
55. What’s a cat’s favorite color?
Answer: Purr-ple!
56. Why did the orange stop rolling down the hill?
Answer: Because it ran out of juice!
57. Why do seagulls fly over the sea?
Answer: Because if they flew over the bay, they’d be bagels!
58. What did the zero say to the eight?
Answer: “Nice belt!”
59. Why don’t scientists trust atoms?
Answer: Because they make up everything!
60. Why did the computer go to the doctor?
Answer: It had a virus!
61. What did one math book say to the other?
Answer: “I’ve got problems!”
62. Why can’t your nose be 12 inches long?
Answer: Because then it would be a foot!
63. What do you get when you cross a snowman and a vampire?
Answer: Frostbite!
64. Why did the kid bring a ladder to school?
Answer: He wanted to go to high school!
65. What do you call a sleeping bull?
Answer: A bulldozer!
66. Why was six afraid of seven?
Answer: Because seven eight nine!
67. What’s a cow’s favorite place to go?
Answer: The moo-vies!
68. Why did the bicycle fall over?
Answer: It was two-tired!
69. What kind of shoes do ninjas wear?
Answer: Sneakers!
70. What’s a snake’s favorite subject in school?
Answer: Hiss-tory!
71. What’s a vampire’s favorite fruit?
Answer: A blood orange!
72. What do you call a fish that wears a bowtie?
Answer: Sofishticated!
73. Why did the broom get a promotion?
Answer: It swept the competition!
74. Why did the kid bring a spoon to school?
Answer: To stir up trouble!
75. What kind of room doesn’t have doors or windows?
Answer: A mushroom!
76. What did the banana say to the dog?
Answer: Nothing — bananas can’t talk!
77. What’s a tornado’s favorite game to play?
Answer: Twister!
78. What did one plate say to the other plate?
Answer: “Dinner’s on me!”
79. Why did the cookie go to the doctor?
Answer: It felt crummy!
80. What animal needs to wear a wig?
Answer: A bald eagle!
81. Why did the music teacher need a ladder?
Answer: To reach the high notes!
82. What do you get when you cross a snowman and a dog?
Answer: Frostbite!
83. Why don’t skeletons fight each other?
Answer: They don’t have the guts!
84. Why did the cow go to outer space?
Answer: To see the moooon!
85. What kind of music do mummies listen to?
Answer: Wrap music!
86. What’s a vampire’s favorite dog?
Answer: A bloodhound!
87. Why was the computer cold?
Answer: It left its Windows open!
88. Why was the belt sent to jail?
Answer: For holding up a pair of pants!
89. What time is it when the clock strikes 13?
Answer: Time to get a new clock!
90. What did the traffic light say to the car?
Answer: “Don’t look! I’m changing!”
91. What’s a frog’s favorite candy?
Answer: Lollihops!
92. What did one eye say to the other?
Answer: “Between us, something smells!”
93. Why did the kid bring a flashlight to bed?
Answer: To study light reading!
94. What’s a cat’s favorite movie?
Answer: The Sound of Mewsic!
95. Why do bees have sticky hair?
Answer: Because they use honeycombs!
96. What kind of key opens a haunted house?
Answer: A spoo-key!
97. Why did the apple stop in the middle of the road?
Answer: It ran out of juice!
98. What’s a ghost’s favorite dessert?
Answer: I-scream!
99. Why can’t a leopard hide?
Answer: Because he’s always spotted!
100. Why did the kid throw his clock out the window?
Answer: He wanted to see time fly!
Popular Post
Recent Post
100 Independence Day Riddles – Fun Patriotic Brain Teasers
views
100 Father’s Day Riddles– Funny and Heartwarming Dad Riddles
views
100 Funny Fart Riddles for Kids – Clean and Silly
views
100 Easter Riddles for Kids – Fun Bunny and Egg Brain Teasers
views
100 Alphabet Riddles for Kids | Fun and Clever A–Z Brain Teasers
views
Subcribe
Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit, sed tempor.
0 Comments