Riddles for Everyone
admin
6:48 am - October 7, 2025
1. What do snowmen eat for breakfast?
Answer: Frosted flakes.
2. What do elves use to take notes in school?
Answer: Their elf-abet.
3. What kind of ball doesn’t bounce?
Answer: A snowball.
4. What do you get if you cross a snowman and a dog?
Answer: Frostbite.
5. Why did the Christmas tree go to the barber?
Answer: It needed a trim.
6. What do snowmen take when the sun gets too hot?
Answer: A chill pill.
7. Why is Christmas just like a day at the office?
Answer: You do all the work and the fat guy in the suit gets all the credit.
8. Why did Santa go to music school?
Answer: To improve his “wrap” skills.
9. What do snowmen call their kids?
Answer: Chill-dren.
10. What do you call Santa when he stops moving?
Answer: Santa Pause.
11. What do reindeer hang on their Christmas trees?
Answer: Horn-aments.
12. Why does Santa go down the chimney on Christmas Eve?
Answer: Because it soot’s him.
13. What do you call Frosty the Snowman in May?
Answer: A puddle.
14. What do you get if you eat Christmas decorations?
Answer: Tinselitis.
15. Why did the Christmas cookie go to the doctor?
Answer: It felt crummy.
16. What do elves learn in school?
Answer: The elf-abet.
17. What is Santa’s favorite kind of music?
Answer: Wrap music.
18. What do reindeer use to decorate their Christmas tree?
Answer: Holly-berries.
19. Why did the gingerbread man go to school?
Answer: To become smart cookie.
20. What do you get if you cross an iPad with a Christmas tree?
Answer: A pineapple.
21. What do Santa’s elves learn in school?
Answer: Elf-abet.
22. What do snowmen put on their heads?
Answer: Ice caps.
23. What do you call a cat on the beach during Christmas time?
Answer: Sandy Claws.
24. Why did Rudolph get a bad grade?
Answer: He went down in history.
25. What do you call a snowman party?
Answer: A snowball.
26. What is Santa’s favorite type of potato chip?
Answer: Crisp Pringles.
27. Why did Santa go to the doctor?
Answer: Because of Claus-trophobia.
28. Why did the Christmas tree go to knitting class?
Answer: To learn to drop its needles.
29. What do you get when you cross a snowman with a vampire?
Answer: Frostbite.
30. Why are Christmas trees so bad at knitting?
Answer: They always drop their needles.
31. What’s red, white, and blue at Christmas?
Answer: A sad candy cane.
32. Why do Christmas trees like to knit?
Answer: Because they’re great at purling.
33. What do snowmen wear on their heads?
Answer: Ice caps.
34. What’s Santa’s favorite type of candy?
Answer: Jolly Ranchers.
35. What do snowmen eat for lunch?
Answer: Icebergers.
36. Why was the snowman looking through the carrots?
Answer: He was picking his nose.
37. What do you call Santa when he acts up?
Answer: Krisp Kringle.
38. Why did Mrs. Claus insist Santa get a new suit?
Answer: He had Claus-trophobia.
39. What’s green, covered in tinsel, and goes ribbit ribbit?
Answer: Mistletoad.
40. What do you get if Santa goes down a chimney with a cold?
Answer: A sneezy Claus.
41. Why was Santa’s little helper depressed?
Answer: He had low elf esteem.
42. What do you get if you cross Santa with a detective?
Answer: Santa Clues.
43. Why was the snowman looking at the carrot?
Answer: To pick his nose.
44. What do reindeer say before telling a joke?
Answer: This one’s gonna sleigh you.
45. Why don’t you ever see Santa in hospital?
Answer: Because he has private elf care.
46. What do snowmen like to do on the weekend?
Answer: Chill out.
47. What do you call an old snowman?
Answer: Water.
48. What kind of motorcycle does Santa ride?
Answer: A Holly Davidson.
49. Why did Santa’s helper see the doctor?
Answer: Because he had low elf esteem.
50. Why did the Christmas tree go to the barber?
Answer: It needed a trim.
51. What do you call a broke Santa Claus?
Answer: Saint Nickel-less.
52. What do you get if you cross Santa with a duck?
Answer: A Christmas quacker.
53. Why do Dasher and Dancer love coffee?
Answer: Because they’re Santa’s star bucks.
54. What do snowmen do in summer?
Answer: They melt away.
55. Why did Santa’s helper see the doctor?
Answer: He had low elf esteem.
56. What do you call a snowman with a six-pack?
Answer: An abdominal snowman.
57. Why is it so cold at Christmas?
Answer: Because it’s Decembrrrr.
58. What do you call a reindeer that tells jokes?
Answer: A pun-deer.
59. What do you get if you cross a snowman with a dog?
Answer: Frostbite.
60. Why did Santa enroll at art school?
Answer: To improve his elf portrait skills.
61. What do elves listen to while working?
Answer: Wrap music.
62. What do you call Santa when he takes a break?
Answer: Santa Pause.
63. What do you get if you cross a bell with a skunk?
Answer: Jingle smells.
64. Why did the snowman go to school?
Answer: To learn the cold, hard facts.
65. What do you call an elf who sings?
Answer: A wrapper.
66. Why was the ornament addicted to Christmas?
Answer: It was hooked on tree-mendous fun.
67. Why did Santa give the reindeer a bad report card?
Answer: Because they were caught horsing around.
68. What kind of money do elves use?
Answer: Jingle bills.
69. Why did Santa’s sleigh break down?
Answer: Because of Claus-trophobic conditions.
70. What do reindeer hang on their Christmas trees?
Answer: Horn-aments.
71. What’s Santa’s favorite snack?
Answer: Ho-ho-hos.
72. Why did the Christmas tree go to the barber?
Answer: To get a trim.
73. Why does Santa go down chimneys?
Answer: Because it soots him.
74. What do snowmen eat for lunch?
Answer: Icebergers.
75. Why was the snowman rummaging through a bag of carrots?
Answer: He was picking his nose.
76. What do you call a snowman with a temper?
Answer: A meltdown.
77. Why did the elf put his bed into the fireplace?
Answer: He wanted to sleep like a log.
78. Why did Santa enroll in music class?
Answer: To improve his wrapping skills.
79. What is Santa’s favorite type of potato chip?
Answer: Crisp Pringles.
80. Why did the Christmas lights go to school?
Answer: To get brighter.
81. What do you call Santa when he acts up?
Answer: Krisp Kringle.
82. What do snowmen like to do in summer?
Answer: Chill out.
83. What do you call a reindeer who wears earmuffs?
Answer: Anything you want — you can’t hear him.
84. Why did the Christmas tree go to knitting class?
Answer: To learn to drop its needles.
85. Why was the Christmas tree so bad at knitting?
Answer: It kept dropping its needles.
86. What do you call a snowman in the desert?
Answer: A puddle.
87. What do snowmen call their kids?
Answer: Chill-dren.
88. What do you call Santa when he loses his pants?
Answer: Saint Knickerless.
89. Why did the ornament go to school?
Answer: To get a little “tree-ducation.”
90. What do elves use to take notes?
Answer: Their elf-abet.
91. What’s green, covered in tinsel, and goes ribbit ribbit?
Answer: Mistletoad.
92. What do reindeer say before telling a joke?
Answer: This one’s gonna sleigh you.
93. Why do Dasher and Dancer love coffee?
Answer: Because they’re Santa’s star bucks.
94. What do you get if Santa goes down a chimney with a cold?
Answer: A sneezy Claus.
95. What do you call a snowman party?
Answer: A snowball.
96. What do snowmen put on their heads?
Answer: Ice caps.
97. Why did Rudolph get a bad grade?
Answer: He went down in history.
98. Why did the gingerbread man go to school?
Answer: To become a smart cookie.
99. What do snowmen call a fancy dinner?
Answer: Ice-olated cuisine.
100. Why did the Christmas cookie go to the doctor?
Answer: It felt crummy.
Popular Post
Recent Post
100 Fun and Festive New Year’s Riddles for Kids and Adults
views
100 Mother’s Day Riddles Heartwarming Riddles About Moms
views
100 Love Riddles | Romantic & Cute Riddles About Love
views
100 Independence Day Riddles – Fun Patriotic Brain Teasers
views
100 Father’s Day Riddles– Funny and Heartwarming Dad Riddles
views
Subcribe
Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit, sed tempor.
0 Comments