
Riddle Collections
admin
7:26 am - October 3, 2025
🔹 Funny Riddles (1–25)
1. Why did the math book look sad?
Answer: Because it had too many problems
2. Why is six afraid of seven?
Answer: Because seven eight nine
3. What is brown, sticky, and found in the forest?
Answer: A Stick
4. What do you call cheese that isn’t yours?
Answer: Nacho Cheese
5. What has four wheels and flies?
Answer: A Garbage Truck
6. What is a vampire’s favorite fruit?
Answer: A Blood Orange
7. Why did the golfer bring an extra pair of pants?
Answer: In case he got a hole in one
8. What do you call a bear with no teeth?
Answer: A Gummy Bear
9. Why did the student eat his homework?
Answer: Because the teacher said it was a piece of cake
10. What has ears but can’t hear?
Answer: A Cornfield
11. Why did the computer go to the doctor?
Answer: It caught a virus
12. What do you call a funny mountain?
Answer: Hill-arious
13. Why can’t your nose be 12 inches long?
Answer: Because then it would be a foot
14. What room can you not enter?
Answer: A Mushroom
15. Why did the chicken cross the playground?
Answer: To get to the other slide
16. What type of bow can’t be tied?
Answer: A Rainbow
17. Why was the belt arrested?
Answer: For holding up pants
18. What kind of tree fits in your hand?
Answer: A Palm Tree
19. Why do bees have sticky hair?
Answer: Because they use honeycombs
20. What gets wetter the more it dries?
Answer: A Towel
21. Why did the tomato blush?
Answer: Because it saw the salad dressing
22. Why can’t you trust stairs?
Answer: They’re always up to something
23. What building has the most stories?
Answer: A Library
24. What kind of band never plays music?
Answer: A Rubber Band
25. Why are ghosts bad liars?
Answer: Because you can see right through them
🔹 More Funny Riddles (26–50)
26. Why don’t scientists trust atoms?
Answer: Because they make up everything
27. What do you get when you cross a snowman and a vampire?
Answer: Frostbite
28. What did one wall say to the other wall?
Answer: I’ll meet you at the corner
29. Why was the broom late?
Answer: It swept in
30. What kind of shoes do ninjas wear?
Answer: Sneakers
31. Why was the math teacher suspicious?
Answer: Because something didn’t add up
32. What’s orange and sounds like a parrot?
Answer: A Carrot
33. Why don’t oysters share their pearls?
Answer: Because they’re shellfish
34. What did the big flower say to the little flower?
Answer: Hey bud!
35. Why did the scarecrow win an award?
Answer: Because he was outstanding in his field
36. What is always on the ground but never dirty?
Answer: A Shadow
37. What kind of room has no doors or windows?
Answer: A Mushroom
38. Why did the bicycle fall over?
Answer: It was two-tired
39. Why don’t skeletons fight each other?
Answer: They don’t have the guts
40. What kind of key opens a banana?
Answer: A Monkey
41. What can you catch but not throw?
Answer: A Cold
42. Why was the stadium so hot?
Answer: Because all the fans left
43. Why was the computer cold?
Answer: Because it left its Windows open
44. What did one plate say to the other plate?
Answer: Lunch is on me
45. Why was Cinderella so bad at soccer?
Answer: She kept running away from the ball
46. What has four wheels and goes “Oink Oink”?
Answer: A Pig driving a car
47. Why did the cow go to space?
Answer: To see the moooon
48. Why do seagulls fly over the sea?
Answer: Because if they flew over the bay, they’d be bagels
49. What kind of button can’t be unbuttoned?
Answer: A Belly Button
50. Why did the cookie go to the hospital?
Answer: It felt crumby
🔹 Even More Funny Riddles (51–75)
51. Why did the kid bring a ladder to school?
Answer: To go to high school
52. What runs but never walks?
Answer: Water
53. What kind of dog loves to take a bath?
Answer: A Shampoo-dle
54. Why can’t you give Elsa a balloon?
Answer: Because she’ll let it go
55. What kind of lion never roars?
Answer: A Dandelion
56. Why don’t eggs tell jokes?
Answer: They’d crack each other up
57. Why did the banana go to the doctor?
Answer: It wasn’t peeling well
58. Why did the man run around his bed?
Answer: To catch up on his sleep
59. What kind of music do mummies listen to?
Answer: Wrap music
60. Why can’t your hand be 12 inches long?
Answer: Because then it would be a foot
61. Why don’t fish play basketball?
Answer: They’re afraid of the net
62. What do you call a sleeping bull?
Answer: A Bulldozer
63. What did the left eye say to the right eye?
Answer: Between you and me, something smells
64. Why did the picture go to jail?
Answer: Because it was framed
65. What did one ocean say to the other ocean?
Answer: Nothing, they just waved
66. Why are frogs so happy?
Answer: Because they eat whatever bugs them
67. What kind of shoes do bananas wear?
Answer: Slippers
68. Why did the teacher wear sunglasses to school?
Answer: Because her students were so bright
69. What do you call a dinosaur with bad vision?
Answer: A Do-you-think-he-saurus
70. Why can’t you play hide-and-seek with mountains?
Answer: Because they always peak
71. What type of fish loves playing piano?
Answer: A Tuna
72. What’s a skeleton’s favorite instrument?
Answer: The Trom-bone
73. Why do birds fly south in winter?
Answer: Because it’s too far to walk
74. What do you call a sleeping dinosaur?
Answer: A Dino-snore
75. Why did the boy eat his flashlight?
Answer: Because he wanted a light snack
🔹 Hilarious Riddles (76–100)
76. Why did the man throw his clock out the window?
Answer: He wanted to see time fly
77. Why was the math book nervous?
Answer: Because it had too many problems
78. What kind of tree loves to give hugs?
Answer: A Hug Tree
79. Why was the broom so tired?
Answer: It was always sweeping
80. Why do cows wear bells?
Answer: Because their horns don’t work
81. Why are fish so smart?
Answer: Because they live in schools
82. Why can’t a leopard hide?
Answer: Because it’s always spotted
83. Why did the man put his money in the blender?
Answer: He wanted to make liquid assets
84. Why don’t elephants use computers?
Answer: They’re afraid of the mouse
85. Why did the kid bring a pencil to bed?
Answer: To draw the curtains
86. Why can’t a nose be 12 inches long?
Answer: Because then it would be a foot
87. What has hands but can’t clap?
Answer: A Clock
88. Why did the cow sit on the guitar?
Answer: Because it wanted to make moo-sic
89. What did one snowman say to the other snowman?
Answer: Do you smell carrots?
90. Why did the banana go out with the prune?
Answer: Because it couldn’t find a date
91. Why don’t basketball players go on vacation?
Answer: They’d get called for traveling
92. Why was the fish blushing?
Answer: Because it saw the ocean’s bottom
93. What is a pirate’s favorite letter?
Answer: R (but they really love the C)
94. Why did the barber win the race?
Answer: Because he knew all the shortcuts
95. Why did the cat go to medical school?
Answer: To become a purr-amedic
96. Why did the orange stop rolling down the hill?
Answer: Because it ran out of juice
97. What has a head and a tail but no body?
Answer: A Coin
98. Why don’t seagulls fly over the desert?
Answer: Because they’d be called bagels
99. Why was the calendar so popular?
Answer: Because it had a lot of dates
100. Why did the pencil get a bad grade?
Answer: Because it was pointless
Popular Post

Recent Post
100 Top Rated Riddles– Best One Line Brain Teasers
views
100 Jokes and Riddles with Answers — Funny Brain Teasers for Everyone
views
100 Impossible Riddles with Answers That Will Stump Your Mind
views
100 Harry Potter Riddles with Answers for True Wizarding Fans
views
100 Legendary Sphinx Riddles with Answers for Smart Thinkers
views
Subcribe
Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit, sed tempor.
0 Comments