100 Fun Christmas Riddles for Kids – Easy Holiday Brain Teasers
Share:

1. What do snowmen eat for breakfast?
Answer: Frosted flakes.

2. What do elves use to take notes in school?
Answer: Their elf-abet.

3. What kind of ball doesn’t bounce?
Answer: A snowball.

4. What do you get if you cross a snowman and a dog?
Answer: Frostbite.

5. Why did the Christmas tree go to the barber?
Answer: It needed a trim.

6. What do snowmen take when the sun gets too hot?
Answer: A chill pill.

7. Why is Christmas just like a day at the office?
Answer: You do all the work and the fat guy in the suit gets all the credit.

8. Why did Santa go to music school?
Answer: To improve his “wrap” skills.

9. What do snowmen call their kids?
Answer: Chill-dren.

10. What do you call Santa when he stops moving?
Answer: Santa Pause.

11. What do reindeer hang on their Christmas trees?
Answer: Horn-aments.

12. Why does Santa go down the chimney on Christmas Eve?
Answer: Because it soot’s him.

13. What do you call Frosty the Snowman in May?
Answer: A puddle.

14. What do you get if you eat Christmas decorations?
Answer: Tinselitis.

15. Why did the Christmas cookie go to the doctor?
Answer: It felt crummy.

16. What do elves learn in school?
Answer: The elf-abet.

17. What is Santa’s favorite kind of music?
Answer: Wrap music.

18. What do reindeer use to decorate their Christmas tree?
Answer: Holly-berries.

19. Why did the gingerbread man go to school?
Answer: To become smart cookie.

20. What do you get if you cross an iPad with a Christmas tree?
Answer: A pineapple.

21. What do Santa’s elves learn in school?
Answer: Elf-abet.

22. What do snowmen put on their heads?
Answer: Ice caps.

23. What do you call a cat on the beach during Christmas time?
Answer: Sandy Claws.

24. Why did Rudolph get a bad grade?
Answer: He went down in history.

25. What do you call a snowman party?
Answer: A snowball.

26. What is Santa’s favorite type of potato chip?
Answer: Crisp Pringles.

27. Why did Santa go to the doctor?
Answer: Because of Claus-trophobia.

28. Why did the Christmas tree go to knitting class?
Answer: To learn to drop its needles.

29. What do you get when you cross a snowman with a vampire?
Answer: Frostbite.

30. Why are Christmas trees so bad at knitting?
Answer: They always drop their needles.

31. What’s red, white, and blue at Christmas?
Answer: A sad candy cane.

32. Why do Christmas trees like to knit?
Answer: Because they’re great at purling.

33. What do snowmen wear on their heads?
Answer: Ice caps.

34. What’s Santa’s favorite type of candy?
Answer: Jolly Ranchers.

35. What do snowmen eat for lunch?
Answer: Icebergers.

36. Why was the snowman looking through the carrots?
Answer: He was picking his nose.

37. What do you call Santa when he acts up?
Answer: Krisp Kringle.

38. Why did Mrs. Claus insist Santa get a new suit?
Answer: He had Claus-trophobia.

39. What’s green, covered in tinsel, and goes ribbit ribbit?
Answer: Mistletoad.

40. What do you get if Santa goes down a chimney with a cold?
Answer: A sneezy Claus.

41. Why was Santa’s little helper depressed?
Answer: He had low elf esteem.

42. What do you get if you cross Santa with a detective?
Answer: Santa Clues.

43. Why was the snowman looking at the carrot?
Answer: To pick his nose.

44. What do reindeer say before telling a joke?
Answer: This one’s gonna sleigh you.

45. Why don’t you ever see Santa in hospital?
Answer: Because he has private elf care.

46. What do snowmen like to do on the weekend?
Answer: Chill out.

47. What do you call an old snowman?
Answer: Water.

48. What kind of motorcycle does Santa ride?
Answer: A Holly Davidson.

49. Why did Santa’s helper see the doctor?
Answer: Because he had low elf esteem.

50. Why did the Christmas tree go to the barber?
Answer: It needed a trim.

51. What do you call a broke Santa Claus?
Answer: Saint Nickel-less.

52. What do you get if you cross Santa with a duck?
Answer: A Christmas quacker.

53. Why do Dasher and Dancer love coffee?
Answer: Because they’re Santa’s star bucks.

54. What do snowmen do in summer?
Answer: They melt away.

55. Why did Santa’s helper see the doctor?
Answer: He had low elf esteem.

56. What do you call a snowman with a six-pack?
Answer: An abdominal snowman.

57. Why is it so cold at Christmas?
Answer: Because it’s Decembrrrr.

58. What do you call a reindeer that tells jokes?
Answer: A pun-deer.

59. What do you get if you cross a snowman with a dog?
Answer: Frostbite.

60. Why did Santa enroll at art school?
Answer: To improve his elf portrait skills.

61. What do elves listen to while working?
Answer: Wrap music.

62. What do you call Santa when he takes a break?
Answer: Santa Pause.

63. What do you get if you cross a bell with a skunk?
Answer: Jingle smells.

64. Why did the snowman go to school?
Answer: To learn the cold, hard facts.

65. What do you call an elf who sings?
Answer: A wrapper.

66. Why was the ornament addicted to Christmas?
Answer: It was hooked on tree-mendous fun.

67. Why did Santa give the reindeer a bad report card?
Answer: Because they were caught horsing around.

68. What kind of money do elves use?
Answer: Jingle bills.

69. Why did Santa’s sleigh break down?
Answer: Because of Claus-trophobic conditions.

70. What do reindeer hang on their Christmas trees?
Answer: Horn-aments.

71. What’s Santa’s favorite snack?
Answer: Ho-ho-hos.

72. Why did the Christmas tree go to the barber?
Answer: To get a trim.

73. Why does Santa go down chimneys?
Answer: Because it soots him.

74. What do snowmen eat for lunch?
Answer: Icebergers.

75. Why was the snowman rummaging through a bag of carrots?
Answer: He was picking his nose.

76. What do you call a snowman with a temper?
Answer: A meltdown.

77. Why did the elf put his bed into the fireplace?
Answer: He wanted to sleep like a log.

78. Why did Santa enroll in music class?
Answer: To improve his wrapping skills.

79. What is Santa’s favorite type of potato chip?
Answer: Crisp Pringles.

80. Why did the Christmas lights go to school?
Answer: To get brighter.

81. What do you call Santa when he acts up?
Answer: Krisp Kringle.

82. What do snowmen like to do in summer?
Answer: Chill out.

83. What do you call a reindeer who wears earmuffs?
Answer: Anything you want — you can’t hear him.

84. Why did the Christmas tree go to knitting class?
Answer: To learn to drop its needles.

85. Why was the Christmas tree so bad at knitting?
Answer: It kept dropping its needles.

86. What do you call a snowman in the desert?
Answer: A puddle.

87. What do snowmen call their kids?
Answer: Chill-dren.

88. What do you call Santa when he loses his pants?
Answer: Saint Knickerless.

89. Why did the ornament go to school?
Answer: To get a little “tree-ducation.”

90. What do elves use to take notes?
Answer: Their elf-abet.

91. What’s green, covered in tinsel, and goes ribbit ribbit?
Answer: Mistletoad.

92. What do reindeer say before telling a joke?
Answer: This one’s gonna sleigh you.

93. Why do Dasher and Dancer love coffee?
Answer: Because they’re Santa’s star bucks.

94. What do you get if Santa goes down a chimney with a cold?
Answer: A sneezy Claus.

95. What do you call a snowman party?
Answer: A snowball.

96. What do snowmen put on their heads?
Answer: Ice caps.

97. Why did Rudolph get a bad grade?
Answer: He went down in history.

98. Why did the gingerbread man go to school?
Answer: To become a smart cookie.

99. What do snowmen call a fancy dinner?
Answer: Ice-olated cuisine.

100. Why did the Christmas cookie go to the doctor?
Answer: It felt crummy.