
Riddles for Everyone
admin
7:26 am - October 6, 2025
1. Why don’t scientists trust atoms?
Answer: Because they make up everything!
2. What’s orange and sounds like a parrot?
Answer: A carrot.
3. Why did the math book look sad?
Answer: It had too many problems.
4. What do you call fake spaghetti?
Answer: An impasta.
5. Why can’t your nose be 12 inches long?
Answer: Because then it would be a foot.
6. What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck.
7. Why was the broom late?
Answer: It swept in.
8. What did one wall say to the other wall?
Answer: “I’ll meet you at the corner.”
9. Why did the golfer bring two pairs of pants?
Answer: In case he got a hole in one.
10. What kind of room has no doors or windows?
Answer: A mushroom.
11. Why did the scarecrow win an award?
Answer: Because he was outstanding in his field.
12. What do you call cheese that isn’t yours?
Answer: Nacho cheese.
13. Why can’t a bicycle stand up by itself?
Answer: It’s two-tired.
14. What did the ocean say to the beach?
Answer: Nothing, it just waved.
15. Why did the computer go to therapy?
Answer: It had a hard drive.
16. Why did the coffee file a police report?
Answer: It got mugged.
17. Why don’t skeletons fight each other?
Answer: They don’t have the guts.
18. What do you get when you cross a snowman with a vampire?
Answer: Frostbite.
19. Why did the tomato turn red?
Answer: Because it saw the salad dressing.
20. What’s brown, sticky, and funny?
Answer: A stick.
21. What kind of tree fits in your hand?
Answer: A palm tree.
22. What did the left eye say to the right eye?
Answer: “Between you and me, something smells.”
23. Why did the picture go to jail?
Answer: It was framed.
24. Why did the belt go to jail?
Answer: For holding up a pair of pants.
25. What do you call a bear with no teeth?
Answer: A gummy bear.
26. Why don’t eggs tell jokes?
Answer: They’d crack each other up.
27. What do you call a factory that makes good products?
Answer: A satisfactory.
28. What did one plate say to another?
Answer: “Dinner’s on me.”
29. What lights up a soccer stadium?
Answer: A soccer match.
30. Why was the math lecture so long?
Answer: The professor kept going off on a tangent.
31. Why did the golfer bring an extra shirt?
Answer: In case he got a hole in one.
32. What do you call a can opener that doesn’t work?
Answer: A can’t opener.
33. What kind of music do mummies listen to?
Answer: Wrap music.
34. Why did the cookie go to the hospital?
Answer: Because it felt crummy.
35. Why did the banana go out with the prune?
Answer: Because it couldn’t find a date.
36. What do you call a snowman in summer?
Answer: A puddle.
37. What’s worse than finding a worm in your apple?
Answer: Finding half a worm.
38. Why did the bicycle fall over?
Answer: It was two-tired.
39. Why don’t oysters donate to charity?
Answer: Because they’re shellfish.
40. What did the big flower say to the little flower?
Answer: “Hi, bud!”
41. What did the grape do when it got stepped on?
Answer: It let out a little wine.
42. What do you call a dinosaur with an extensive vocabulary?
Answer: A thesaurus.
43. Why did the stadium get hot after the game?
Answer: All the fans left.
44. What’s the best way to watch a fly fishing tournament?
Answer: Live stream.
45. What did the janitor say when he jumped out of the closet?
Answer: “Supplies!”
46. Why was the math teacher suspicious of the graph paper?
Answer: It seemed a bit sketchy.
47. What do you call a fish wearing a bowtie?
Answer: Sofishticated.
48. Why did the chicken join a band?
Answer: Because it had the drumsticks.
49. What happens to frogs who park illegally?
Answer: They get toad.
50. What do you call an alligator in a vest?
Answer: An investigator.
51. Why did the man put his money in the blender?
Answer: He wanted to make some liquid assets.
52. Why do cows have hooves instead of feet?
Answer: Because they lactose.
53. What did one hat say to the other?
Answer: “Stay here, I’m going on ahead.”
54. Why did the barber win the race?
Answer: He knew all the shortcuts.
55. Why did the man run around his bed?
Answer: He wanted to catch up on his sleep.
56. What did zero say to eight?
Answer: “Nice belt!”
57. Why was the math book always worried?
Answer: It had too many problems.
58. What kind of shoes do ninjas wear?
Answer: Sneakers.
59. Why did the golfer bring a ladder?
Answer: To reach a higher score.
60. What did the janitor say when he finished cleaning the house?
Answer: “Dust another day.”
61. What’s a skeleton’s least favorite room in the house?
Answer: The living room.
62. Why did the banker switch careers?
Answer: He lost interest.
63. What kind of bird works at a construction site?
Answer: A crane.
64. Why did the musician bring a pencil to the concert?
Answer: To draw a crowd.
65. Why did the coffee taste like mud?
Answer: Because it was ground recently.
66. What did one toilet say to another?
Answer: “You look flushed.”
67. What did one elevator say to the other?
Answer: “I think I’m coming down with something.”
68. Why did the picture get arrested?
Answer: It was framed.
69. Why did the man put his watch in the blender?
Answer: He wanted to make time fly.
70. Why was the belt arrested?
Answer: For holding up a pair of pants.
71. What did the light bulb say to the switch?
Answer: “You turn me on.”
72. What did the blanket say to the bed?
Answer: “I’ve got you covered.”
73. What do you call a cow with no legs?
Answer: Ground beef.
74. Why was six afraid of seven?
Answer: Because seven eight nine!
75. What’s the easiest way to double your money?
Answer: Fold it in half.
76. Why did the tomato blush?
Answer: It saw the salad dressing.
77. Why did the golfer wear two pairs of socks?
Answer: In case he got a hole in one.
78. Why did the smartphone go to school?
Answer: To improve its “cell”-f.
79. What do you get when you cross a cow and a duck?
Answer: Milk and quackers.
80. Why did the fisherman put peanut butter on his fishing line?
Answer: To catch a jellyfish.
81. What do you call a sleeping bull?
Answer: A bulldozer.
82. Why don’t elephants use computers?
Answer: They’re afraid of the mouse.
83. Why did the music teacher go to jail?
Answer: Because she got caught with too many sharp objects.
84. Why did the orange stop rolling down the hill?
Answer: It ran out of juice.
85. Why did the cookie cry?
Answer: Because his mom was a wafer too long.
86. What do you get when you cross a pig and a cactus?
Answer: A porky-pine.
87. Why did the bicycle collapse?
Answer: It was two-tired.
88. What did the buffalo say when his son left for college?
Answer: “Bison.”
89. Why do bees have sticky hair?
Answer: Because they use honeycombs.
90. Why did the scarecrow keep getting promoted?
Answer: Because he was outstanding in his field.
91. What did one hat say to the other?
Answer: “Stay here, I’m going on ahead.”
92. Why did the computer sneeze?
Answer: It caught a virus.
93. Why was the calendar popular?
Answer: Because it had a lot of dates.
94. Why was the stadium so cool?
Answer: It was full of fans.
95. What did one snowman say to another?
Answer: “Do you smell carrots?”
96. What did the big flower say to the little flower?
Answer: “Hey, bud!”
97. Why did the banana go to the doctor?
Answer: It wasn’t peeling well.
98. Why was the belt sent to jail?
Answer: For holding up a pair of pants.
99. Why did the man bring a ladder to the bar?
Answer: He heard the drinks were on the house.
100. Why was the math teacher so happy?
Answer: She finally found her X.
Popular Post
Recent Post
100 Classic Riddles with Answers – Fun Brain Teasers for All Ages
views
100 Funny Dirty Riddles for Kids – Silly Messy Brain Teasers
views
100 Fun Christmas Riddles for Kids – Easy Holiday Brain Teasers
views
100 Top Rated Riddles– Best One Line Brain Teasers
views
100 Jokes and Riddles with Answers — Funny Brain Teasers for Everyone
views
Subcribe
Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit, sed tempor.
0 Comments